Τι καλύτερη αρχή να περιμένεις;

Τι καλύτερη αρχή να περιμένεις;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν πριν από δύο μήνες έλεγε κάποιος στους “δύσπιστους” φίλους της ΑΕΚ ότι η ομάδα θα αποκτήσει το καλοκαίρι τον Τάσο Μπακασέτα και τον Βασίλη Μπάρκα, η …εύκολη απάντηση που θα λάμβανε θα ήταν: “Σιγά μην τους πάρει. Ο Ολυμπιακός παίρνει όποιον θέλει και μας κάνει πλάκα. Αφού δε δίνει λεφτά ο …καβούριας”. Τώρα βέβαια κάποιοι άρχισαν να το …γυρίζουν. “Με τους Μπάρκες και τους Μπακασέτες πιστεύει ο Μελισσανίδης ότι θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό; Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές επιπέδου από το εξωτερικό για να πάρει πρωτάθλημα”.

Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στην πλειοψηφία των φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι εκτιμούν τις σωστές κινήσεις της διοίκησης, ενώ ταυτόχρονα ασκούν σκληρή κριτική όταν βλέπουν …ανορθογραφίες. Ειλικρινά όμως υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δυναμικό το ξεκίνημα της Ένωσης στο μεταγραφικό κομμάτι; Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Μπάρκας αποτελούν δύο απ’ τα πιο “καυτά” ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκαναν και μόνο ως επιτυχία μπορεί να εκληφθεί η απόκτησή τους από την ΑΕΚ. Ταπεινή μου άποψη είναι πως για την Ένωση αποτελεί ανάγκη να στηριχθεί σε έναν ελληνικό κορμό και να “χτίσει” ένα σύνολο με ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά. Αυτό που προσπαθεί να κάνει δηλαδή.

Και για να προλάβω ορισμένους… Ναι, αυτό δεν αρκεί αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό. Η ποιοτική ενίσχυση με παίκτες επιπέδου από το εξωτερικό είναι εξίσου αναγκαία αν επιθυμούν οι υπεύθυνοι να δουν την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ποδοσφαιριστές – ονόματα, αλλά παίκτες που έχουν αποδείξει ότι έχουν την ικανότητα να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και να αποτελέσουν μέρος ενός συνόλου που μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ποδοσφαιριστές με ηγετικές ικανότητες. Τέτοιους πρέπει να ψάξει η ΑΕΚ για να εμφανιστεί ακόμα πιο ισχυρή την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X