Τζούριτς: «Εξαιρετική προοπτική η ΑΕΚ»

«Πρόταση της ΑΕΚ για Τζούριτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόσνιος επιθετικός Μίλαν Τζούριτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ έδειξε ενήμερος για την ιστορία και τους οπαδούς της «Ένωσης» και χαρακτήρισε εξαιρετική προοπτική τους «κιτρινόμαυρους».

Ο θηριώδης (1,99μ.) 26χρονος επιθετικός αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για την επίθεση, αν και η περίπτωσή του μόνο ως εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Τσεζένα αξιώνει για την παραχώρησή του κάτι περισσότερο από 1 εκ. ευρώ.

Ανεξάρτητα, βέβαια, από τις προθέσεις και τα «θέλω» της Τσεζένα, ο Μίλαν Τζούριτς δείχνει ιδιαίτερα «ψημένος» με την προοπτική να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Μιλώντας στο SDNA, ο διεθνής Βόσνιος άσος έδειξε ενήμερος για την ΑΕΚ, την ιστορία και τους οπαδούς της, καθώς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει φροντίσει, άλλωστε, να τον ενημερώσει ο συμπατριώτης, συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα και φίλος του Γκόικο Τσίμιροτ.

«Έχω διαβάσει από τα ιταλικά σάιτ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έχω μάθει για τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά ειλικρινά εγώ στα χέρια μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο», μας είπε ο ιδιαίτερα ευδιάθετος Μίλαν Τζούριτς στην ερώτηση σχετικά με το «φλερτ» με την «Ένωση».

«Η ΑΕΚ είναι μία εξαιρετική προοπτική για εμένα. Θα είναι πολύ καλή εξέλιξη για την καριέρα μου. Γνωρίζω πως είναι ανάμεσα στις τρεις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και πως τη νέα σεζόν θα παίξει στην Ευρώπη. Έχω δει βίντεο για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της στο Διαδίκτυο», συνέχισε ο Βόσνιος επιθετικός, ο οποίος…. παρέπεμψε στην Τσεζένα για τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. «Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα μου. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι προθέσεις της για εμένα ή τα χρήματα που θα ζητούσε για να με παραχωρήσει, αλλά όποια ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα θα πρέπει τα συμφωνήσει μαζί της».

Σχετικά με τις «γνώσεις» του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Τζούριτς σημείωσε: «Είμαι φίλος με τον Τσίμιροτ. Και κάθε φορά που μιλάμε μου λέει διάφορα για την Ελλάδα. Ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχει πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο, ξέρω για τους οπαδούς. Βλέπω και αυτά που «ανεβάζει» στο Instagram, τις φωτογραφίες, τα βίντεο. Μου έχει πει τα καλύτερα».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X