«Ντου» της ΑΕΚ (και) για τον Τσιγκρίνσκι

«Ματιές» στον Τσιγκρίνσκι για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρχή έγινε με τον Μπάρκα, αλλά η ΑΕΚ δεν μένει μόνο στην εξασφάλιση της θέσης του τερματοφύλακα, αλλά προχωρά με ακόμα πιο δυνατή κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ προχώρησε σε νέες επαφές με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ανέβασε την προσφορά της και έχει σχεδόν αγκαλιάσει τον Ουκρανό παικταρά που μπορεί να γίνει ο ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η ΑΕΚ κυνηγούσε την περίπτωση του 30χρονου Ουκρανού. Στην Ενωση έβλεπαν με ενθουσιασμό την προοπτική απόκτησης ενός παίκτη με εμπειρίες σε τοπ επίπεδο από το πέρασμα στη μεγάλη Μπαρτσελόνα, αλλά και την πολυετή παρουσία σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντνίπρο. Η υπόθεση τέθηκε εξ αρχής υπόψη του Τιμούρ, που άναψε το πράσινο φως.

Ετσι, η ΑΕΚ προχώρησε χθες σε νέα βελτιωμένη πρόταση που έφερε την υπόθεση του Τσιγκρίνσκι στα χέρια της. Ο έμπειρος άσος είναι δελεασμένος από την προοπτική της Ενωσης, ξέρει πως είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και ευρωπαϊκή προοπτική και φαίνεται πως οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες με κλείσιμο της μεταγραφής μέσα στις επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X