Ο ρόλος του Ιβάνοβιτς και οι προοπτικές για το μέλλον

Ο ρόλος του Ιβάνοβιτς και οι προοπτικές για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ αυτή την στιγμή για την θέση του πόιντ γκαρντ και το enwsi.gr, θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει κάποιες εύλογες απορίες που προέκυψαν.

Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Η «Βασίλισσα» θέλει να αποκτήσει μερικούς από τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους παίκτες από τη νέα γενιά. Μερικούς από τους κορυφαίους νέους παίκτες σε διεθνές επίπεδο δηλαδή, γιατί εκτός από το παρόν, υπάρχει και το μέλλον.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ιβάνοβιτς. Ο 22χρονος διεθνής Μαυροβούνιος, έπαιξε φέτος στη Μέγκα Λεκς και έδειξε τα διαπιστευτήρια του, κατακτώντας το Κύπελλο Σερβίας με νίκη επί της Παρτιζάν, ενώ ανακηρύχθηκε και MVP του τελικού, με 24 πόντους και 5 ασίστ. Όσο για την ΑΕΚ, ο Ζντοβτς ουσιαστικά τον προορίζει ως τον δεύτερο πόιντ γκαρντ, πίσω από τον βασικό ξένο που θα αποκτηθεί και που φαβορί είναι ο Ερλ Κάλογουεϊ.

Αν και γενικά δεν είναι ένα όνομα που το γνωρίζουν πολλοί, ο Ιβάνοβιτς θεωρείται μια πολύ καλή περίπτωση, με πολλά περιθώρια εξέλιξης και με εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον. Ο Γιούρι Ζντοβτς τον πιστεύει πολύ και για αυτό άλλωστε έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, στον Μάκη Αγγελόπουλου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X