Τα είπαν... μεταγραφικά και έφυγε για Κύπρο

Τα είπαν... μεταγραφικά και έφυγε για Κύπρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή βράδυ έφτασε άρον-άρον στην Αθήνα, Δευτέρα συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΚ και… έπιασε δουλειά και σήμερα το απόγευμα ο Τιμούρ Κετσπάγια αναχωρεί για την Κύπρο.

Ο νέος προπονητής της Ενωσης χθες και σήμερα είχε εντατικές επαφές και συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεσάντρο Ντε Μπαρτόλο για τα μεταγραφικά ζητήματα, με τον Γεωργιανό τεχνικό να… θέτει τα «θέλω» του στους υπεύθυνους των μεταγραφών.

Αλλωστε ο χρόνος πιέζει, τα κενά στο ρόστερ είναι δεδομένα και η ΑΕΚ σε περίπου 18 ημέρες αρχίζει προετοιμασία και ακόμη αναζητά παίκτες για την ενίσχυση της. Ο Κετσπάγια αναχώρησε το απόγευμα για την Κύπρο ελπίζοντας να προχωρήσουν τα μεταγραφικά σύντομα, με τον ίδιο να γυρίσει στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα. Τότε αναμένεται να έρθουν μαζί του και οι συνεργάτες του Μιχάλης Μιχαήλ και Σόσο Τσέντια για να υπογράψουν και να ψάξουν και σπίτι στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X