Αυτό θα είναι το πρώτο «μπαμ» της ΑΕΚ με Κετσπάγια!

Αυτός είναι ο Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το όνομα του Γεωργιανού τεχνικού να μην προκαλεί τον μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς της ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή που θα ακολουθήσει σίγουρα θα φτιάξει τον κόσμο!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και σίγουρα η απρόσμενη επιλογή αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν προκάλεσε και μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Μπορεί ο Γεωργιανός τεχνικός να έχει σημαντικές εμπειρίες στους πάγκους και να έχει δοξαστεί ως παίκτης με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο δε θεωρείται τοπ όνομα και είναι επόμενο να μην κάνει το αναμενόμενο “γκελ” στους οπαδούς.

Ωστόσο, ο ηγέτης της Ένωσης ετοιμάζεται να φτιάξει το κλίμα μετά την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια, με μία σούπερ μεταγραφή, η οποία από τη μία θα ζεστάνει για τα καλά τους φιλάθλους και από την άλλη θα αποτελεί το καλύτερο πρώτο “δώρο” στον νέο προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X