Παίκτες με κίνητρο θέλει η «Βασίλισσα»

Η 3η θέση και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών ενόψει της νέας σεζόν, αν και ακόμα είναι νωρίς για να προχωρήσει το οτιδήποτε.

Πολλά ονόματα γράφονται και ακούγονται σε καθημερινή βάση. Κάποια από αυτά, δεν ισχύουν, κάποια άλλα έχουν μια βάση. Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς, έχουν αποφασίσει να κάνουν ουσιαστικές κινήσεις και όταν λέμε ουσιαστικές, εννοούμε να αποκτηθούν παίκτες που έχουν κίνητρο.

Κοινώς, άπαντες στη «Βασίλισσα» έχουν αποφασίσει να μην κάνουν κινήσεις… εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για τα… μάτια του κόσμου. Το πιο σημαντικό είναι να έρθουν παίκτες που δεν θα έχουν κορεστεί. Το αντίθετο μάλιστα. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που… διψάνε για να παίξουν μπάσκετ και να προσφέρουν πράγματα.

Εννοείται ότι πέρα από το κίνητρο, είναι σημαντικό οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να έχουν και την απαραίτητη ποιότητα για να ανταποκριθούν στις συνθήκες πρωταθλητισμού που θέλει και αξίζει να έχει η ΑΕΚ. Άλλωστε, για το μέγεθος και την ιστορία της «Βασίλισσας», είναι σαφές ότι η 3η θέση φέτος ήταν μια πρόοδος, αλλά οι στόχοι οφείλουν να είναι υψηλότεροι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X