Στο «παλάτι» της ΑΕΚ ο Μοντανιέ για τις υπογραφές

Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ μεσιέ Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Φιλίπ Μοντανιέ μαζί με τον μάνατζερ του βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να κλείσει το deal της συμφωνίας της Ενωσης με τον Γάλλο προπονητή.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κλείσει η συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες και για αυτό γίνονται οι συζητήσεις των τελευταίων λεπτομερειών του συμβολαίου (χρονική διάρκεια, μπόνους στόχων, προπονητικό τιμ) με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ακολουθήσουν οι υπογραφές και η επίσημη παρουσίαση του από την ΑΕΚ στο… παλάτι του Αμαρουσίου.

Αναμένεται εν συνεχεία ο Μοντανιέ να μεταβεί και στο ΟΑΚΑ για να δει την έδρα της Ενωσης, αλλά και στο… καθημερινό «σπίτι» της στα Σπάτα όπου θα πιάσει δουλειά από τα τέλη του μήνα.

Τέλος, το βράδυ αναμένεται και η συνάντηση (με δείπνο) με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που ενημερώνεται από τον Μπάγεβιτς για τα πάντα και έχει δώσει το «ΟΚ» για να κλείσει άμεσα το deal με τον Μοντανιέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X