Δυνατά για Τσιγκρίνσκι!

«Ματιές» στον Τσιγκρίνσκι για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι βασικός στόχος για την ενίσχυση της ΑΕΚ στα μετόπισθεν, με την «Ένωση» να έχει καταθέσει μάλιστα την πρότασή της προς τον Ουκρανό αμυντικό, που μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να δώσει… μάχη για την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού με την θητεία στην Μπαρτσελόνα, η οποία παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή. Για τον Τσιγκρίνσκι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, όμως η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να μπει δυνατά στη “μάχη” για την διεκδίκησή του, προτάσσοντας τα δικά της “όπλα” για να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξε και νέα επαφή με την πλευρά του διεθνή Ουκρανού στόπερ, με την ΑΕΚ να δείχνει εμπράκτως πως κρατά… ζεστή την υπόθεση και θέλει να την προχωρήσει. Και μέσα στο επόμενο διάστημα το θέμα του Τσιγκρίνσκι αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X