Έρχεται και… φεύγει ο Μοντανιέ

Έρχεται και… φεύγει ο Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταξίδι – αστραπή θα είναι περίπου το πρώτο του Φιλίπ Μοντανιέ στην Αθήνα, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. Αιτία, όπως αποκαλύπτεται σήμερα στην στήλη «GPS» της «Ώρας Των Σπορ», η συμβατική υποχρέωση του 51χρονου τεχνικού με το κανάλι που θα μεταδώσει ζωντανά το διεθνές φιλικό της Γαλλίας με την Σκωτία και το οποίο ο Μοντανιέ θα σχολιάζει κατά την διάρκεια της «live» μετάδοσης. Το ματς είναι το βράδυ του Σαββάτου και θα φύγει από την Αθήνα νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας. Το πότε θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση, θα συμφωνηθεί αύριο. Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κατά τα άλλα, αμέσως μετά την άφιξη του απόψε στην Αθήνα, ο Μοντανιέ θα πάει για δείπνο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το παρών αναμένεται να δώσουν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Αύριο η μέρα θα ξεκινήσει με την συνάντηση του Μοντανιέ και του μάνατζερ του, με τους αρμόδιους της ΠΑΕ για τον καθορισμό των όρων της τελικής συμφωνίας. Στον Γάλλο τεχνικό έχει σταλεί ήδη εγγράφως η πρόταση με τους όρους που είχαν συζητηθεί στην συνάντηση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι. Πάνω σε αυτούς πιθανώς η πλευρά του Μοντανιέ να κάνει κάποιες δικές της εναλλακτικές προτάσεις για να φτάσουμε στο κείμενο και τους όρους της τελικής συμφωνίας.

Υπάρχει η πιθανότητα σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, εφόσον τελειώσει η διαδικασία της οριστικοποίησης της συμφωνίας και των υπογραφών μέσα σε ένα νορμάλ χρονικό διάστημα, να γίνει αργότερα το μεσημέρι και η επίσημη παρουσίαση του, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα ο χρόνος παραμονής του στην Αθήνα θα αξιοποιηθεί όσο το δυνατό περισσότερο, για να αποκτήσει μια εικόνα του περιβάλλοντος της ΑΕΚ. Με επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και ίσως και με κάποιες συναντήσεις με μέλη του τεχνικού τιμ. Θυμίζουμε πως έχει μείνει ανοικτό το πόσους από τους συνεργάτες που έχει συνήθως θα φέρει μαζί του. Και φαίνεται και ο ίδιος να θέλει να μιλήσει με κάποια μέλη του τεχνικού τιμ, πριν κάνει την τελική του εισήγηση για το ποιους από τους συνεργάτες του απαραιτήτως θα ήθελε μαζί του στην Αθήνα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X