«Ο Μοντανιέ συζητά για 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τον ήθελαν 4 ομάδες»

Σήμερα με Μοντανιέ, αύριο με Αρουαμπαρένα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη το βράδυ ο Φιλίπ Μοντανιέ φτάνει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει με την ΑΕΚ τις συζητήσεις και να συμφωνήσει οριστικά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το site «ouest-france.fr» για τον Γάλλο υπήρχε ενδιαφέρον από την Εσπανιόλ, την Χετάφε και την Γκινγκάμπ. Τέλος, ο συντάκτης τονίζει πως στην επαφή που θα έχει ο πρώην τεχνικός της Ρεν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα επιχειρήσει να ζητήσει διετές ή και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

panenka7«Ο Μοντανιέ, ο οποίος έχει καλό όνομα στην Ισπανία λόγω της παρουσίας του στην Σοσιεδάδ, συζήτησε με την Εσπανιόλ, που ωστόσο είχε σε πρώτο πλάνο τον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ, Μίτσελ, ενώ υπήρχαν σκέψεις και για τον Πάκο Χέμεθ, που δεν δέχτηκε να συνεχίσει στην Βαγιεκάνο. Η Χετάφε και μια καλύτερη ομάδα της Primera αλλά και η Γκινγκάμπ επίσης ενδιαφέρονταν.

Ο Μοντανιέ είχε μια πολύ θετική επαφή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, το Σάββατο στο Παρίσι. Ο προπονητής ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και μέχρι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Δημήτρη Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ που τον περασμένο Απρίλιο χώρισε με τον Πογιέτ (μόλις πριν λίγο καιρό πήγε στην Μπέτις), είχε στο στόχαστρο τρία ονόματα: Φαβορί τον Φιλίπ Μοντανιέ, τον Αργεντινό Μάρτιν Αρουαμπαρένα και τον Γερμανό Τόρστεν Φινκ. Ένα συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων (το οποίο θα καθοριστεί από τις διαπραγματεύσεις) περιμένει ο Γάλλος τεχνικός από την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X