Βάργκας: Ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν

Εσύ δεν είσαι ο Βάργκας, εσύ είσαι ο...Βιάγκρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Βάργκας ευχαρίστησε μέσω του instagram τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του στον ίδιο αλλά και στην ομάδα για τη φετινή σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως περιμένει τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα για την ΑΕΚ, την επόμενη.

“Σήμερα είναι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας και θα ήθελα να κλείσω με τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της σεζόν που κάναμε. Ήταν μια χρονιά αρκετά σκληρή. Μπορέσαμε μέσα σε αυτή την περίοδο να ζήσουμε πολλά πράγματα όμως καταφέραμε να πετύχουμε και έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν και αυτός ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου. Χάρη σε αυτή την ομάδα εγώ σε προσωπικό επίπεδο κατάφερα να πετύχω σημαντικά πράγματα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες, το κλαμπ, τους οπαδούς και όλους όσους ήταν στο πλευρό μας κάθε στιγμή. Ελπίζω με το θέλημα του Θεού να μπορέσουμε να πετύχουμε και την επόμενη σεζόν και να πετύχομε ακόμα περισσότερα, να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά σε αυτό το τόσο όμορφο άθλημα”  έγραψε ο Βάργκας, ανεβάζοντας τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X