Στις εκλογές της ΕΠΟ θα ψηφίσουν και οι...κόρες βλαχοπροέδρων

Τον χαβά της η ΕΠΟ με τον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εποχή που ο βασιληάς ήταν μονάρχης πραγματικός, όχι αγιοβασιλιάτικος χωρίς αληθινή εξουσία, τα δημόσια αξιώματα τα αγόραζαν οι καλές οικογένειες για τους γόνους τους. Η αριστοκρατία. Η ανωτέρα τάξη.

Διορίζει το παιδί σου ο πολιτικός κι εσύ τον ψηφίζεις. Μην τυχόν και δεν ξαναεκλεγεί ο δικός σου Μαυρογυαλούρος. Κινδυνεύει να χάσει τη θεσούλα του ο κανακάρης σου αν βγει…άλλος Μαυρογυαλούρος, του ίδιου, του άλλου κόμματος, άσχετο.

Τι θα ψηφίσει ο βλαχοπρόεδρος της τοπικής ένωσης στις εκλογές της ΕΠΟ; Τον γίγαντα τον Γκιρτζίκη. Τον καλύτερο ομοσπονδιάρχη από καταβολής. Εδώ γελάμε. Και τραβάμε καζανάκι.

Ο καθένας κυττάει το συμφέρον του. Το ατομικό συμφέρον. Υπηρετεί παραμύθι φούρναρης το ποδόσφαιρο ο ενωσιάρχης, αλλά όχι μέσα από το γενικό καλό. Αδιάφορο για τους περισσότερους το γενικώτερο συμφέρον. Ποιος θα ‘ναι ο περισσόερο άξιος, ικανός και άφθαρτος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όταν τα παιδιά αρκετών προέδρων ΕΠΣ έχουν βολευθεί στην ΕΠΟ, τι να κάνουν οι αειθαλείς σερβιτόροι της κάθε διοίκησης; Ψηφίζουν τον κάθε Μαυρογυαλούρο του συστήματος.

Πηγή: apodytiriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X