«Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για Μπράμος

«Κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για Μπράμος
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς σε συνεργασία με τον Μάκη Αγγελόπουλο, θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ποιοτικούς Έλληνες παίκτες, πάνω στους οποίους θα μπορεί να στηριχτεί τη νέα σεζόν.

Μία εξαιρετική περίπτωση, είναι αυτή του Μάικ Μπράμος. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ, αγωνίστηκε φέτος στη Βενέτσια, με την οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του άλλοτε διεθνούς άσου.

Αναλυτικά, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Εκτός από την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μάικ Μπράμος (1μ.98). Στην ΑΕΚ, εκτιμούν πάρα πολύ την ποιότητα του 29χρονου Ελληναμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος διακρίνεται για την έφεση του, στο μακρινό σουτ, αλλά και για την πολύ καλή του άμυνα. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει ιδανικά «στα θέλω» του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος ως γνωστόν δίνει μεγάλη βάση σε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλή άμυνα.

Την φετινή σεζόν, ο Μπράμος επέστρεψε ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Σε 30 συμμετοχές στην κανονική σεζόν του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Μπράμος είχε με τη Βενέτσια μέσο όρο 9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά ματς, σουτάροντας με 77,5% στις βολές, με 46,6% στα δίποντα και με 42,8% στα τρίποντα.

Στα play offs, είχε 10 συμμετοχές, με μέσο όρο 8,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ, σουτάροντας με 71,4% στις βολές, με 52,2% στα δίποντα και με 40,8% στα τρίποντα. Μάλιστα, μόλις χθες ο Μπράμος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Βενέτσια, αφού η ομάδα του, έχασε εντός έδρας με 68-60 από την Αρμάνι Μιλάνο στον έκτο ημιτελικό και έχασε τη σειρά με 4-2, μένοντας εκτός τελικών».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X