Λύσσα με Μπακασέτα!

Δεν είναι σαν να λέει: "Αφήστε με, δεν κρατιέμαι να πάω στην ΑΕΚ μου";
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα και όμως… ελληνικά τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση της μεταγραφης του Τάσου Μπακασέτα, με τον Πανιώνιο να μην δείχνει κανέναν σεβασμό στα θέλω του ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να μιλούν ακόμη και για προσπάθεια καθυστέρησης της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Πρωτοφανές είναι αλήθεια πως δεν το χαρακτηρίζεις. Ο Πανιώνιος, κατά την προσφιλή του τακτική, όταν εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο με την ΑΕΚ, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για ν’ αποδεικνύει την αδυναμία του ν’ αντιληφθεί την ωμή πραγματικότητα.

Το χθεσινό φερόμενο ως επεισόδιο, όπως το παρουσίασαν μέσω διαρροής οι «κυανέρυθροι», αναμένεται να οδηγήσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στο… εδώλιο του κατηγορουμένου για ένα… ευφάνταστο πειθαρχικό παράπτωμα.

Υπάρχουν πάντως πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από κύκλους οι οποίοι πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ (!) πως ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να καθυστερήσει όσο γίνεται τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ακόμη κι αν χρειαστεί να τον αδρανοποιήσουν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (Δεκέμβριο), έστω κι αν χάσει τα χρήματα που θα έχει να λαμβάνει από την ΑΕΚ, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X