Καθυστέρηση ενός μήνα για τις αλλαγές στην ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μήνα πίσω πρόκειται να πάνε οι αλλαγές στον Κώδικα Ηθικής της ΕΠΟ, μετά από συνάντηση της Επιτροπής Δεοντολογίας με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο εκπρόσωπος της FIFA στις συζητήσεις με τον Σταύρο Κοντονή, Κωστάκης Κουτσοκούμνης πρόκειται να έρθει στο τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα για μία σειρά από ραντεβού. Ενα εξ αυτών θα είναι και με τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που επιβλέπουν την εναρμόνιση με τον Κώδικα Ηθικής της ομοσπονδίας με αυτόν της FIFA.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα ασχοληθεί με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”, μόλις εναρμονιστεί ο Κώδικας Ηθικής. Αυτό σημαίνει ότι οι Προύντζος και Παπακωνσταντίνου θα συμμετάσχουν κανονικά στις εργασίες της Γ.Σ. που ορίστηκε στις 24 Ιουνίου. Μέχρι τότε ενδέχεται βέβαια να έχει εκδοθεί και το βούλευμα για το ποιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για την “εγκληματική οργάνωση” κι όπως παραπεμφθεί θα απομακρυνθεί άμεσα από το ποδόσφαιρο.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X