«Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άρη»

«Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άρη»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κέρδισε για δεύτερη σερί φορά τον Άρη, επικρατώντας με 89-84 στον δεύτερο μικρό τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ χθες (21/05).

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε 8 πόντους με 2/2 βολές και 3/4 δίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας αρκετά την «Ένωση». Μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», ο έμπειρος σέντερ κατέστησε σαφές ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άρη.

Πρώτα από όλα, σε ερώτηση για το συμβάν στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Μαυροειδής υπογράμμισε ότι κανείς από την ΑΕΚ δεν προκάλεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι προκαλέσαμε εμείς. Το κλίμα είναι γενικά τεταμένο λόγω της σημαντικότητας του παιχνιδιού. Δεν προκαλέσαμε. Εκείνοι κάνουν διάφορα κάποιες φορές και εμείς απαντάμε. Μπορεί να γίνουν αυτά, λογικό είναι πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Σήμερα το ελέγχαμε το ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια. Κάναμε κάποια λάθη και τους αφήσαμε να μας φτάσουν, αλλά νομίζω ότι γενικά αξίζαμε την νίκη».

Ακολούθως, ο έμπειρος άσος της «Βασίλισσας» κλήθηκε να μιλήσει για το αν είδε το πως ξεκίνησαν όλα στο περιστατικό: «Δεν ήμουνα μπροστά. Κάτι ειπώθηκε, ίσως να υπήρξαν και κάποια σπρωξίματα. Γίνονται αυτά. Δεν πρέπει εμείς να απαντάμε σε αυτές τις προκλήσεις. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε την σειρά».

Τέλος, για το γεγονός ότι η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 στη σειρά, έχοντας κάνει και «μπρέικ» στο Αλεξάνδρειο, ο Μαυροειδής ήταν ξεκάθαρος: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν αουτσάιντερ. Υπήρχε ένα πλεονέκτημα για τον Άρη λόγω έδρας. Η ομάδα μας, είναι πολύ καλύτερη του Άρη και σαν μονάδες και σαν αξία και γενικά σαν σύνολο. Δεν έχουμε σχέση, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X