Κερδίζει το κάθε λεπτό με το... σπαθί του

Κερδίζει το κάθε λεπτό με το... σπαθί του
Photo Credits: INTIME

Η σειρά των μικρών τελικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περιλαμβάνει δύσκολες και άκρως απαιτητικές αναμετρήσεις. Αυτό δεν εμποδίζει, όμως, τον Γιούρι Ζντοβτς να ρίξει στη… μάχη το μέλλον της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μωραϊτη, ο οποίος αποτυπώνει, μαζί με τους Γιώργο Τσαλμπούρη και Νίκο Καμαριανό, τη διάθεση των ανθρώπων της Βασίλισσας για να δημιουργήσουν μια ΑΕΚ δυνατή, η οποία θα βασίζεται σε Έλληνες παίκτες από τα… σπλάχνα της!

Στον δεύτερο μικρό τελικό του ΟΑΚΑ, το «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στο παρκέ για 5’38”. Τα λεπτά αυτά ήταν και τα περισσότερα που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην ανδρική ομάδα της Ένωσης και δείχνουν την εμπιστοσύνη που υπάρχει από τον Ζντοβτς προς τον νεαρό διεθνή άσο.

Παράλληλα, με την συμμετοχή του Μωραϊτη, αλλά και την ταυτόχρονη παρουσία στην δωδεκάδα των Καμαριανού και Τσαλμπούρη οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν πως θέλουν να δώσουν… τόπο στα νιάτα. Να ρίξουν στη… μάχη, δηλαδή, τους νεαρούς, για να φανερώσουν τις δυνατότητές τους, να πάρουν… γεύση από μεγάλα παιχνίδια και γίνει ακόμα πιο ελληνικός ο κορμός, με την παρουσία των πιο ταλαντούχων παικτών -τούτη την ώρα- που διαθέτουν οι ακαδημίες της Βασίλισσας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X