Γιόχανσον στο enwsi.gr: «Σκέτη... τρέλα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Γιόχανσον στο enwsi.gr: «Σκέτη... τρέλα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της για τα Play off του πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο να είναι το τελευταίο… θύμα της.

Παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια του τελικού, αλλά και τα διαδοχικά παιχνίδια, η Ένωση πήρε αυτό που ήθελε και πλέον έφτασε στην κορυφή των Play off, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Με τη συνέχεια να είναι δύσκολη άπαντες αναγνωρίζουν τη σημασία της νίκης κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τον Γιάκομπ Γιόχανσον να είναι ένας εξ αυτών.

Το… παγοθραυστικό είχε πολλά τρεξίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν εκ των βασικών συντελεστών της νίκης, ξεδιπλώνοντας στο χορτάρι την ποιότητά του. Μιλώντας στο enwsi.gr αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε το αποτέλεσμα, αναφερόμενος στην φυσική κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο, ενώ επανέφερε στο μυαλό του και όσα έζησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά, μίλησε για την πρώτη νίκη της Ένωσης στα Play off, λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, Μας έβαλε δύσκολα. Ίσως να μην είχαμε τόσες πολλές φάσεις στο παιχνίδι, όμως θεωρώ πως πήγαμε αρκετά καλά και ευτυχώς βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό»

.1465548

Τον ρωτήσαμε εάν υπήρχε κούραση, μετά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, για να τονίσει πως «δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Μπορώ να μιλήσω για μένα, προσωπικά. Νιώθω αρκετά καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όλη η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια και ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτική, όσον αφορά την προετοιμασία κάθε αγώνα. Ήταν πολύ καλό για εμάς το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο».

Ο Σουηδός έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη διαδικασία των Play off, μετρώντας ένα γκολ, ενώ ήταν παρών και στην φάση του τέρματος του Πέτρου Μάνταλου, κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως η αυτοπεποίθησή του αυξάνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. «Πάντα νιώθεις καλά όταν έχεις συμμετοχή στα γκολ και βοηθάς την ομάδα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν έχει σημασία, πάντως το εάν θα βάζω εγώ γκολ. Το σημαντικό είναι πως σκοράρουμε και η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα».

Οι αναμνήσεις από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ακόμα… νωπές. Όπως νωπά είναι και όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα. Τα μεθεόρτια, λοιπόν, ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της σεζόν, όπως εξηγεί και ο διεθνής άσος. «Ήταν σκέτη… τρέλα! Όλο αυτό που έζησα μετά τον τελικό δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ήταν πολύ ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Κάναμε πάρα πολύ κόσμο να νιώσει χαρούμενος και αυτό είναι το καλύτερο… δώρο για την προσπάθειά μας».

1464154.jpg

Όσο για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και ο κόσμος μας και τον θέλουμε στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια των Play off για να μας δώσει ώθηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X