«Θυσίασε» την Εθνική για την ΑΕΚ ο Λουκάς

Ο… Λουκάς των ντέρμπι έτοιμος ξανά να αναλάβει δράση
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος άτυχος του φίνις της φετινής σεζόν είναι -με διαφορά από τον δεύτερο- ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Έλληνας σέντερ χτύπησε στο γόνατο, αισθανόμενος ενοχλήσεις στον χόνδρο, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της επιβάρυνσης που νιώθει οργανισμός του τις τελευταίες εβδομάδες. Και αυτές προήλθαν από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και τις προπονήσεις.

Ο «Λου» θέλει να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να… καθαρίσει μια και καλή με την περίπτωση αυτή. Τι θα κάνει; Θα μπει στο χειρουργείο τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να μπει στην προετοιμασία  για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δίχως να έχει προβλήματα τραυματισμών και με το γόνατό του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο χρόνος αποθεραπείας του ηγέτη της Ένωσης είναι ένας μήνας, ενώ ίσως να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Τι σημαίνει αυτό, όσον αφορά την Εθνική ομάδα; Πως δεν θα καταφέρει να την ενισχύσει στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, με τον Φώτη Κατσικάρη να στερείται, αυτομάτως, μία πολύ ποιοτική και άκρως αποτελεσματική λύση για την φροντ λάιν της «γαλανόλευκης».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X