Ο Ντούσκο στο enwsi.gr: «Νέα εποχή για την ΑΕΚ»

Ο Ντούσκο στο enwsi.gr: «Νέα εποχή για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρόσωπα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ έλαμπαν από ευτυχία. Οι φωνές έκλειναν, τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ο ενθουσιασμός περίσσευε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απολάμβανε κάθε στιγμή. Από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα, ο Ντούσκο πήρε πάνω του τα πάντα. Ηταν κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα, να μιλήσει με όλους, να στηρίξει, να δώσει δύναμη, να κρατήσει ισορροπίες. Στα αποδυτήρια άφησε τους πρωταγωνιστές να ξεδώσουν. Και σήμερα, μέσω του enwsi.gr, οριοθετεί το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ.

«Κάναμε μια μεγάλη επιτυχία και καταφέραμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Το είχαμε ανάγκη, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε μέχρι να έρθει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει ξανά. Ειδικά για τον κόσμο, ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Η κατάκτηση του κυπέλλου στην πρώτη χρονιά της επιστροφής μας, λέει πολλά και δείχνει αρκετά για το μέλλον. Πιστεύω, πως με την κατασκευή του γηπέδου που θα ξεκινήσει σύντομα, θα φανεί πολύ γρήγορα μια νέα εποχή για την ΑΕΚ», είπε ο Ντούσκο με τρόπο που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Μπάγεβιτς δεν συμβιβάζεται ποτέ με τίποτε λιγότερο από την κορυφή και αυτό έθεσε ως άμεσο στόχο, ρίχνοντας παράλληλα το βλέμμα στο μέλλον. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέλιο, σε όλα τα παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που δούλεψαν πολύ για να πανηγυρίσουμε χθες. Για εμάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένας στόχος και τώρα έχουμε τον επόμενο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έδειξε σε όλους πως είναι ξανά εδώ και μετά τα πλέι οφ θα προχωρήσουμε δυνατά για την επόμενη χρονιά», τόνισε και έδειξε να πιστεύει ακράδαντα, πως τα καλύτερα έρχονται για την Ενωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X