«Οφσάιντ», φώναζε ο Γκιρτζίκης!

«Οφσάιντ», φώναζε ο Γκιρτζίκης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκεί και μόνο να δει κάποιος τις φωτογραφίες του τελικού, με την πίκρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, για να διαπιστώσει ότι στεναχωρήθηκε περισσότερο και από τον Μαρινάκη, για την απώλεια του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό! Ωστόσο, συνέβησαν κι άλλα περιστατικά απείρου κάλλους, στα επίσημα του ΟΑΚΑ, χθες, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γκιρτζίκη!

Θέλοντας, προφανώς, να τον ακούει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναζε ο Γκιρτζίκαρος για διαιτητικές αποφάσεις. Μάλιστα, στο τετ α τετ που βγήκε ο Τζιμπούρ, όπου κάλλιστα θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Σιδηρόπουλος, ο Γκιρτζίκης βγήκε από τα… ρούχα του, φωνάζοντας: «Οφσάιντ! Δεν είναι οφσάιντ αυτό»; Τον πρόεδρο της ΕΠΟ, δεν θέλησε καν να τον χαιρετίσει πριν το ματς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης και τον προσπέρασε επιδεικτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X