Ο Μελισσανίδης έκανε τον ΟΣΦΠ ομάδα διαμαρτυρίας

Ο Μελισσανίδης έκανε τον ΟΣΦΠ ομάδα διαμαρτυρίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεπίσημα, το γνωρίζαμε εδώ και μήνες, το βλέπαμε εδώ και μήνες. Από την στιγμή που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε την λήξη του τελικού που δεν ήταν παρωδία πριν τις οκτώμισι το βράδυ χθες, αλλά μετά τις δέκα και μισή έγινε παρωδία, το ξέρουμε και επίσημα. Ο Μελισσανίδης έκανε το Ολυμπιακό ομάδα διαμαρτυρίας. Το γράφω ξανά. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Ζούμε σκηνικά που ούτε καν μπορούσαμε να τα φανταστούμε, μέχρι πριν πολύ λίγα χρόνια. Χωρίς να βάζω μέσα τα δικά μας προβλήματα. Μιλάω μόνο για την χούντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που δεν καταρρέει πλέον, αλλά ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. Και μάλιστα με τρόπο που αναδεικνύει στο απόλυτο την γελοιότητα του καθεστώτος, που έβρισκε και τα έκανε γιατί δεν είχε αντίπαλο.

Όταν εμφανίστηκε αντίπαλος, κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα. Εξαφανίστηκαν μέσα σε κακαρίσματα. Προκαλούν τον γέλωτα. Παρουσιάστηκαν τα διάφορα παχύδερμα, με το γνωστό ύφος μπράβου και νταβατζή, μαζί με καμιά εικοσαριά φουσκωτούς ακόμη, θεωρώντας πως είναι ακόμη η εποχή που … αμά τη εμφανίσει τους, πάσα αρχή παυσάτω. Έφυγαν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανένας και χωρίς να ασχοληθεί κανένας.

Την ίδια στιγμή, που ακόμη και η εικόνα στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αναδείκνυε το μέγεθος της ήττας τους. Νόμιζαν πως με τα παχύδερμα και τους μπράβους που κουβάλησαν, θα εξασφάλιζαν την κυριαρχία τους. Αλλά το ποιος ήταν κυρίαρχος και στην εξέδρα, φάνηκε πανηγυρικά. Τους έρχονταν από παντού.

Έφυγαν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανένας, για να πάνε να οργανώσουν τις διαμαρτυρίες τους. Ναι, τις διαμαρτυρίες τους. Για όλους τους γελοίους λόγους που επικαλούνται, άλλωστε μόνο με την γελοιότητα τα έχουν καλά.

Όλα κατέρρευσαν και κυρίως αναδείχθηκε πόσο λίγο και υπερτιμημένο είναι και το περιβόητο επικοινωνιακό τους σύστημα.

Αλλά αυτό που κυρίως αναδείχθηκε, είναι πως ο Μελισσανίδης τους έκανε ομάδα ΚΛΑΨΑΣ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Από την πρώτη χρονιά τους παστέλωσε η ΑΕΚ δυο φορές, τους πήρε το Κύπελλο στα ίσα και… τρεχάτε ποδαράκια μου.

Κλάψτε τώρα και διαμαρτυρηθείτε. Ευτυχώς η μεγάλη πλειοψηφία και των ίδιων σας των οπαδών, κατάλαβε πολύ καλά πόσο τζάμπα μάγκες είστε. Πόσο ανύπαρκτοι. Ένας άνθρωπος εμφανίστηκε απέναντι αποφασισμένος και έμπειρος και εξαφανιστήκατε. Σας πήρε και τα σώβρακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X