Η ώρα των Αμερικανών

«Πορτοφολάδες», Χέρστον και Κάρτερ
Photo Credits: INTIME

Το κίνητρο για την ΑΕΚ, στη σειρά των μικρών τελικών, κόντρα στον Άρη είναι πολύ μεγάλο. Για την ακρίβεια, είναι ισχυρό. Η τρίτη θέση, η οποία «παίζεται» τούτη την ώρα μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προσφέρει κάτι πέρα από το… ονόρε, όμως στην Ένωση επιθυμούν διακαώς να τερματίσουν τρίτοι και οι λόγοι είναι προφανείς.

Η πρώτη… μάχη πλησιάζει και ο Γιούρι Ζντοβτς ετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε τους παίκτες του, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για να κάνουν το break. Τα πράγματα στα οποία δούλεψε ήταν πολλά, με τους Μαλίκ Χέρστον και Μαρκ Κάρτερ να έχουν σημαντικό μερίδιο σε όλο το παιχνίδι της Βασίλισσας. Οι δύο Αμερικανοί είναι γνωστό πως στην καλή βραδιά τους μπορούν να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι ποντάρει πολύ ο Σλοβένος προπονητής.

Στην ΑΕΚ θέλουν τις καλές εμφανίσεις τόσο του Χέρστον, όσο και του Κάρτερ. Αμφότεροι οι παίκτες γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η σειρά, τόσο για την ομάδα, αλλά και για αυτό που θέλει να πετύχει, όσο και για το μέλλον τους, όπως και για τους περισσότερους παίκτες. Το αποτέλεσμα της σειράς με τον Άρη θα κρίνει εν πολλοίς το τι θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν, τόσο με τους δύο Αμερικανούς, όσο και με την πλειοψηφία του ρόστερ…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X