Βάργκας στο enwsi.gr: «Είμαι χαρούμενος για την ΑΕΚ, έπαιξα 6 μήνες για αυτήν χωρίς να πληρωθώ»

Βάργκας στο enwsi.gr: «Είμαι χαρούμενος για την ΑΕΚ, έπαιξα 6 μήνες για αυτήν χωρίς να πληρωθώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαμπιάν Βάργκας φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ μόλις μία χρονιά. Ωστόσο, πέρασε πολλά, βίωσε δύσκολες καταστάσεις στην Ενωση την χρονιά 2011/12 και δείχνει «δεμένος» μαζί της τέσσερα χρόνια μετά…

Ο Κολομβιανός στα 36 του πια παίζει ποδόσφαιρο πια στην Μιλιονάρος στην πατρίδα του και είναι και τηλεσχολιαστής στο ESPN και μίλησε στο enwsi.gr για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ τονίζοντας «Ο Ολυμπιακός πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Μπορεί να φτάνει τους παίκτες του πολύ ψηλά. Είμαι χαρούμενος για την ΑΕΚ που διεκδικεί ξανά τίτλους, χαρούμενος για τους οπαδούς της που γύρισε η ομάδα στην α’ κατηγορία. Ένα ματς είναι και μπορεί να το κατακτήσει».

Ο Βάργκας μάλιστα θυμήθηκε και τα… παλιά. «Ηταν μια πολύ ωραία χρονιά στην ΑΕΚ, πολύ καλή για μένα μαζί με την ομάδα και έπαιξα σε μια σημαντική ομάδα της Ελλάδας. Παλέψαμε μέχρι τέλους να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τότε όμως υπήρχαν μεγάλα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και δεν μας βοήθησαν να το πετύχουμε. Θυμάμαι με αγάπη τον κόσμο της ΑΕΚ, μου θύμισε τους οπαδούς στην Λατινική Αμερική. Φοβερό πάθος, πάντα μας στήριζαν σε κάθε παιχνίδι σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Τους είμαι ευγνώμων για την αγάπη που πήρα» σχολίασε ο Κολομβιανός.

Μιλώντας για εκείνη την σεζόν με την Ενωση θυμάται για όσα πέρασε και τους προπονητές του «Η καλύτερη στιγμή μου μέσα στην σεζόν ήταν όλη η χρονιά στην ΑΕΚ. Κάναμε καλά παιχνίδια, τακτικά ήμασταν πολύ καλά και συνεχώς παίζαμε και καλύτερα. Εφυγα με την ομάδα να έχει πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και δυστυχώς δεν διεκδικήσαμε κάποιο τίτλο.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον κ.Χιμένεθ που με έφερε στην ΑΕΚ. Πολύ καλός προπονητής, έμαθα μαζί του και δυστυχώς δεν μπόρεσε να μείνει αρκετά μαζί μας. Καλός προπονητής ήταν και ο κ.Κωστένογλου που ήρθε μετά. Έκανε ότι μπορούσε με ότι είχε και με πολλά προβλήματα. Η διοίκηση ήταν κακή από την στιγμή που ήρθα. Δεν τηρούσαν όσα είχαμε συμφωνήσει, είχαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Επαιξαν 6 μήνες τσάμπα στην ΑΕΚ στο τέλος, δεν με πλήρωσαν ποτέ για το ότι έπαιξα εκεί. Τουλάχιστον αφήσαμε την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκή θέση φεύγοντας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X