Τα Κύπελλα του Στέλιου (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Τα Κύπελλα του Στέλιου (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας θυμίζει όλους τους κερδισμένους τελικούς που έζησε ως παίκτης της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει στο παλμαρέ του τρεις κατακτήσεις ως παίκτης παίζοντας και στους τρεις αυτούς τελικούς σε όλο το παιχνίδι έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (29 Ιουνίου 1983)

Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο Στέλιος Μανωλάς συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο νεαρός τότε κεντρικός αμυντικός μόνο «ψαρωμένος» δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μανωλάς μαζί με τους συμπαίκτες του συνέβαλε τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία, ώστε η «Ένωση» να μην απειληθεί και να κατακτήσει σχετικά άνετα το τρόπαιο.

Μανωλάς 1983

ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 7-1 (15 Μαΐου 1996)

13 χρόνια αργότερα ο Μανωλάς στέφεται και πάλι Κυπελλούχος Ελλάδος με τον μοναδικό Σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα Αθηνών ο 35χρονος πλέον αμυντικός της ΑΕΚ αγωνίζεται και πάλι σε όλο το παιχνίδι πανηγυρίζοντας το 2ο προσωπικό του Κύπελλο και 10ο του «Δικέφαλου».

Μανωλάς 1996

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5-3 πεν. (16 Απριλίου 1997)

Το τελευταίο του τρόπαιο ως παίκτης το κατέκτησε σε έναν συναρπαστικό τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 16 Απριλίου 1997. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο «Καραϊσκάκης» με τον Μανωλά να είναι για μία ακόμη φορά «βράχος» στην άμυνα εμπνέοντας απόλυτη σιγουριά στους συμπαίκτες του. Θα μπορούσε μάλιστα να του πιστωθεί και μία ασίστ, αν ο Μπατίστα είχε καλύτερη ισορροπία μετά από ωραίο γύρισμα του Μανωλά με το κεφάλι και ο Βάντσικ δεν έδιωχνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μανωλάς 1997

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X