Εκατοντάδες για το Κύπελλο!

Στην πιο κρίσιμη καμπή... Ένωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν 100 άτομα βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου έχει αποσυρθεί η αποστολή της ΑΕΚ, ενώ πάνω από 400 άτομα ξεκίνησαν πριν από λίγο από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δώσουν βροντερό παρών και για να ζητήσουν το Κύπελλο!

Όσο περνάει η ώρα, οι φίλοι της ΑΕΚ σπεύδουν απ’ όλα τα μέρη της Αθήνας προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει αποσυρθεί η αποστολή της ομάδας, με σκοπό να τους εμψυχώσουν ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!

Σαφέστατα το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» πρόκειται ν’ αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, λόγω των γνωστών ζητημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχει ενισχύσει το πάθος όλων των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντα τον «Δικέφαλο» πως και πως.

Αυτή την ώρα κινείται αυτοκινητοπομπή από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκτιμάται πως πάνω από 400 άτομα οδεύουν προς το ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από τα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X