Όλο το πρόγραμμα των Play Offs, στον αέρα η τελευταία αγωνιστική

Μολέδο: "Το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο μία εκκρεμότητα προκύπτει μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, όσον αφορά στο πρόγραμμα των Play Offs. Συμφωνήθηκε μετά από έντονες διαβουλεύσεις το βασικό κομμάτι του προγράμματος, ωστόσο η τελευταία αγωνιστική παραμένει στον αέρα.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο αγώνας που αναβλήθηκε λόγω Κυπέλλου, το ΑΕΚ – Πανιώνιος πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή. Οι αγώνες της 3ης Αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα αντί για την Τετάρτη όπου ήταν αρχικώς προγραμματισμένοι.

Οι υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου, στις 29 του ίδιου μήνα και υπάρχει μία εκκρεμότητα για το πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική. Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 1η Ιουνίου. Τις μεγαλύτερες αντιδράσεις έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός καθώς επιθυμεί να γίνει ο τελευταίος αγώνας του την Τρίτη 31 Μαΐου, λόγω των υποχρεώσεων του Μπεργκ με την Εθνική Σουηδίας.

Παρ’ όλα αυτά όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς θα πρέπει να μεσολαβούν δύο ολόκληρα 24ωρα μεταξύ των δύο αγωνιστικών. Έτσι λοιπόν είτε ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει ειδική άδεια για τους διεθνείς ή θα γίνει το ανεπανάληπτο: Στη Λίγκα σκέφτονται ακόμη και την παραβίαση των κανονισμών! Να γίνουν δηλαδή οι αγώνες στην 31η Μαΐου.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο μοιάζει τρελό σαν σενάριο, όμως τα πάντα είναι πιθανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X