Όλο το βάρος στην «Κούπα»

Πρώτα ο "Νάνος" και μετά φουλ για να κλείσουν όλες οι άλλες εκκρεμότητες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος τελικός της Τρίτης και η προοπτική της κατάκτησης του Κυπέλλου, είναι τη δεδομένη στιγμή η μοναδική έγνοια των ανθρώπων της ΑΕΚ, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη εκεί. Κάτι που μεταθέτει για μετά τον τελικό, τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αλλά και στα μεταγραφικά. Όλες αυτές τις μέρες οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν συνεχίσει τις επαφές τους για τα παραπάνω ζητήματα, ωστόσο δεν αναμένονται… νεότερα, πριν το ματς με τον ΟΣΦΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να επισκέπτεται την Σλοβενία αλλά και την Αυστρία, για να «δουλέψει» υποθέσεις που απασχολούν την Ένωση. Ενώ επαφές έχει και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, που κρατά ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με Αργεντινή. Τα αποτελέσματα της δραστηριότητας του τεχνικού διευθυντή και του αρχισκάουτερ της ΑΕΚ αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο μετά την Τρίτη, όταν και θα υπάρξει νέα συζήτηση με την ηγεσία της ομάδας, για να προχωρήσουν τα ζητήματα που απασχολούν. Με πρώτο βεβαίως αυτό του προπονητή.

Η ΑΕΚ κρατά ψηλά στη λίστα της τα ονόματα των Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ, με τους οποίους αναμένεται νέος κύκλος επαφών, προς το τέλος της εβδομάδας. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει και ταξίδι ενός εκ των δύο στη χώρα μας, για να γίνει μια απευθείας συζήτηση με την ηγεσία της Ένωσης και να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες να καθίσουν στον πάγκο της. Με τα μεταγραφικά να έπονται, μιας και για να προχωρήσουν ουσιαστικά, θα πρέπει να έχει ξεκαθαριστεί, το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας, από το καλοκαίρι και μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X