«Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στα Σπάτα όπως είναι λογικό και αναμενόταν, δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ κόστισε σε όλους εντός ΑΕΚ, όμως η Ένωση πρέπει να την αφήσει πίσω της και να κοιτάξει πως θα προχωρήσει, συνεχίζοντας την πορεία της στα πλέι οφ. Και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Στέλιου Μανωλά σήμερα στα Σπάτα, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να τονίζει στους παίκτες του πως έχασαν ένα… δικό τους ματς, από δικά τους λάθη, όμως θα πρέπει να το ξεπεράσουν και να επικεντρωθούν στον Πανιώνιο.

«Κάναμε μια τζάμπα ήττα χθες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κάναμε όσα είχαμε πει και το φέραμε στα μέτρα μας. Όμως κάποια δικά μας λάθη, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, όμως είχαμε πει και τις προηγούμενες μέρες πως όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολα και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Και αυτό το καταλάβατε καλά και χθες. Πλέον αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, εκεί όπου μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε προς τον στόχο μας», ήταν τα λόγια του Μανωλά στη σημερινή προπόνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X