Τελικός την Τρίτη με αλλαγή του ενός βοηθού του Σιδηρόπουλου

Η κούπα περιμένει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως όλα δείχνουν, η 17η Μαϊου (η επόμενη Τρίτη) είναι η ημερομηνία που προκρίνεται και όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει σχετική διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League, η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή όταν ολοκληρωθεί η συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων.

Εκτός της 17ης Μαϊου, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, υπάρχει διάθεση από πλευράς ΕΠΟ να αλλάξει ο ένας εκ των δύο βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου (να είναι δηλαδή από την ομάδα του διεθνούς ρέφερι και όχι το τιμ Τουμπακάρη) και αναμένουμε να δούμε -εφόσον αυτό γίνει- αν θα γίνει αποδεκτό από την πλευρά του Υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή.

Οπότε τούτη τη στιγμή έχουμε δύο δεδομένα. Το ένα τελικός την προσεχή Τρίτη, σε άδειο ΟΑΚΑ και ενδεχόμενη αλλαγή ενός εκ των δύο βοηθών διαιτητή.

Πηγή: Contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X