Final-4 όπως λέμε... Α' φάση

Μία νίκη και πάνε Final-4 οι Νέοι
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα των Νέων της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νίκαιας σήμερα (21:00) στον ημιτελικό του Final-4 του τουρνουά της ΕΣΚΑ, στο Μαρούσι.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για αυτό το Final-4, είναι το γεγονός ότι και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση, είχαν βρεθεί ξανά στον ίδιο όμιλο. Αυτό είναι γίνει στην Α’ φάση της διοργάνωσης, όπου τέσσερις ομάδες έπαιρναν την πρόκριση από κάθε έναν από τους τρεις ομίλους. Η ΑΕΚ πέρασε μαζί με τον Παναθηναϊκό, τη Νίκη Αμαρουσίου και τον Ιωνικό Νίκαιας.

Στη συνέχεια, οι ομάδες αυτές τοποθετήθηκαν σε διαφορετικούς ομίλους στη Β’ φάση, όπου είχαν περάσει οι 12 κορυφαίες ομάδες. Μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο, θα έπαιρνε την πρόκριση για το Final-4. Το γεγονός ότι οι τέσσερις ομάδες που προαναφέραμε, πέρασαν στην τελική φάση, προφανώς πιστοποιεί το πόσο δυνατός ήταν ο όμιλος της 1ης φάσης.

Θυμίζουμε άλλωστε, ότι η ΑΕΚ είχε περάσει οριακά μέσω της 4ης θέσης από τον όμιλο της Α φάσης, αφού ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε χάσει τον πρώτο γύρο λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, η «Ένωση» είχε καταφέρει να κερδίσει τον Δούκα στην τελευταία αγωνιστική με 83-61, καλύπτοντας την ήττα με 17 πόντους στο πρώτο ματς, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στη Β’ φάση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X