Κολοβέτσιος: «Φάγαμε αστεία γκολ»

Κολοβέτσιος: «Φάγαμε αστεία γκολ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στην ήττα της από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, χαρακτηρίζοντάς τα «αστεία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Για εμένα φάγαμε αστεία και παιδαριώδη γκολ, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και χάσαμε», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το Κύπελλο Ελλάδας: «Αν και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τέτοια γεγονότα, στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι, από τη μία προετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο και την τελευταία μέρα σου λένε για τα πλέι οφ. Επηρεαζόμαστε, αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Εμείς θέλαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν χάθηκε ευκαιρία: «Ασφαλώς και χάθηκε ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιέσαμε, έγινε και μία φάση όπου νομίζω πως είναι πέναλτι, αν και δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε και χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη στην άδεια Τούμπα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X