«Κλειδωμένο» το πλάνο της νίκης

Δε χωρούν πειράματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην όλη αβεβαιότητα που υπάρχει αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ, η ΑΕΚ καλείται να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της Τούμπας και το πώς θα φύγει από εκεί με το «τρίποντο». Ο Στέλιος Μανωλάς με συνεχείς παραινέσεις προς τους παίκτες του φροντίζει να τους κρατά σε… εγρήγορση, με τον ίδιο να έχει ήδη διαμορφώσει στο μυαλό του το πλάνο της νίκης.

Σε αυτό, τον ρόλο του αντί-Μάνταλου, του παίκτη δηλαδή που θα καλύψει το κενό του Έλληνα μέσου, έχει ο Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος θα ερχόταν πιθανότατα από τον πάγκο σε περίπτωση που ο Μάνταλος ήταν διαθέσιμος, όμως τώρα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αναλαμβάνοντας τη δύσκολη αποστολή της οργάνωσης του παιχνιδιού της Ένωσης. Αγωνιζόμενος μετά από πολύ καιρό στη φυσική του θέση. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που έχει πάρει τα… πάνω του μετά το γκολ στο Περιστέρι, με τον Αραβίδη να μετατοπίζεται στα δεξιά. Αριστερά θα παραμείνει βεβαίως ο Μπαρμπόσα, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Σιμόες.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλαγή αναμένεται να έχουμε και στην άμυνα, μιας και όπως έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο Μανωλάς, ο Θέσαρ Άρθο θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, παίρνοντας τη θέση του Λαμπρόπουλου. Με τον Κολοβέτσιο ως παρτενέρ, τους Γκάλο-Ντίντακ στα πλάγια και κάτω από τα δοκάρια τον Μπαρόχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X