Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να στείλει... μήνυμα (19:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Οι δέκα μέρες που άλλαξαν την ΑΕΚ...
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από δύο αναμετρήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ημιτελική σειρά της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση έχει την ευκαιρία να «παλέψει» για μια μεγάλη νίκη, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1.

Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά… έντονες για την Βασίλισσα, η οποία δεν έχει πλέον στο ρόστερ της τον Τορίν Γκριν, ο οποίος τις επόμενες μέρες αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την ομάδα, έπειτα από το επεισόδιο που είχε με τον Γιούρι Ζντοβτς, στον δεύτερο ημιτελικό του ΣΕΦ.

Στην ΑΕΚ, ωστόσο, άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη, έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αλλά και να στείλουν μήνυμα πως η φετινή ομάδα είναι ικανή για σπουδαία πράγματα, σε πείσμα των επικριτών της.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, με ζωντανή μετάδοση μέσα από το web radio του site, ενώ θα υπάρχει και γραπτή ive εξέλιξη του αγώνα, για να μην χάνεται φάση από όσα θα συμβούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X