Η ώρα του Λουκά!

Δεύτερη φορά στο μηδέν ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Είναι ο παίκτης που «κουβάλησε» την ΑΕΚ σε όλες τις δύσκολες στιγμές της φετινής σεζόν. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, στα τελευταία παιχνίδια, δεν παρουσιάζει ανάλογο πρόσωπο σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, όμως έχει καταφέρει να αποκτήσει με το.. σπαθί του τον ρόλο του ηγέτη εντός ΑΕΚ, όντας κομβικός και σημαντικός εντός και εκτός παρκέ

Ο τρίτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, πλησιάζει και φυσικά η Ένωση στοχεύει στη νίκη, που θα φέρει τη σειρά στο 2-1 και θα δώσει νέο ενδιαφέρον, ενόψει συνέχειας. Ο Γιούρι Ζντοβτς γνωρίζει πολύ καλά πως για να καταφέρει η Ένωση να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη, στον τρίτο ημιτελικό, θα πρέπει να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον «Λου». Κοινώς, ο Μαυροκεφαλίδης να επιστρέψει στις ηγετικές εμφανίσεις.

Αυτό που χρειάζεται η Ένωση από τον διεθνή σέντερ, πέραν της ηγετικής εμφάνισης, επιθετικά, είναι και το καθαρό μυαλό του στα κρίσιμα σημεία. Ρόλο-κλειδί στον ημιτελικό θα είναι η παρουσία του και στην πίσω πλευρά του παρκέ, καθώς το μαρκάρισμα των αντίπαλων ψηλών θα κρίνει πολλά. Άλλωστε η ΑΕΚ έχει τα… κορμιά για να τους περιορίσει και για να κρατήσει… φρέσκο τον Μαυροκεφαλίδη στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που είναι και ζητούμενο, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X