Κάνει τα πάντα ο Μιλόσεβιτς

Έδωσε 17 κατοχές παραπάνω στον αντίπαλο...
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους πλέον χρήσιμους παίκτες της φετινής ΑΕΚ, είναι δίχως την παραμικρή αμφιβολία, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ της «Βασίλισσας», έχει αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του, στα τελευταία ματς των πλέι οφ και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς, στον σημερινό (19:00-enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) τρίτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Μιλόσεβιτς πετυχαίνει αρκετούς παλικαρίσιους πόντους και έχει μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ, αλλά όπως απέδειξε και στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ, μπορεί να κάνει και άλλες δουλειές. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε 7 πόντους με λίγες προσπάθειες στα σουτ εντός πεδιάς (1/2δ., 0/3τρ.), αλλά με 5/6 βολές. Επίσης, είχε 8 αμυντικά ριμπάουντ. Κατάφερε παράλληλα να είναι ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ τόσο στις ασίστ (4), όσο και στα κλεψίματα (2).

Κοινώς, ο Μιλόσεβιτς κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ. Μπορεί να μην έχει το πιο… ακριβό συμβόλαιο, ή να μην είναι και ο πιο… θεαματικός παίκτης του κόσμου. Ωστόσο, είναι ένας απίστευτα χρήσιμος παίκτης, που κάθε προπονητής θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Ο καλός Μιλόσεβιτς θα χρειαστεί στο σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X