Η ΕΠΟ πρότεινε την ομάδα Σιδηρόπουλου στον Κουτσοκούμνη!

Η ΕΠΟ πρότεινε την ομάδα Σιδηρόπουλου στον Κουτσοκούμνη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιοτητας η «ΩΡΑ των σπορ» καθώς τονίζει με ρεπορτάζ της πως η πρόταση (την οποία αθέτησε) για τη χρησιμοποίηση των διεθνών εποπτών και επιπρόσθετων βοηθών, ήταν η δική της πρόταση που έκανε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη στα τέλη του περασμένου μήνα!

Τα στοιχεία που φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα καταδεικνύουν το μέγεθος της… τούμπας της ΕΠΟ, η οποία στην ουσία αθέτησε τη δική της πρόταση, με αποτέλεσμα να βάλει η ίδια… μπουρλότο στον θεσμό που η ίδια διοργανώνει! Ακολουθεί το απόσπασμα του δημοσιεύματος:

«Οι πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως η ΕΠΟ ήταν αυτή που πρότεινε στον εκπρόσωπο της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας και της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου και όλων των βοηθών του, έτσι ώστε να σφυρίξει στον μεγάλο τελικό.

Αυτό συνέβη στα τέλη του περασμένου μήνα. Μέσα στον Απρίλιο λοιπόν, διά χειρός του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο Κουτσοκούμνης έλαβε στα δικά του χέρια την πρόταση της ΕΠΟ η οποία ήταν σαφής: Ο τελικός, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της Πολιτείας, θα λάμβανε χώρα υπό την διεύθυνση του Τάσου Σιδηρόπουλου, του κορυφαίου αυτή τη στιγμή Έλληνα διαιτητή, μαζί με τους βοηθούς, επιπρόσθετους και τον τέταρτο, με τους οποίους ο Σιδηρόπουλος συνεργάζεται σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς θεώρησε πως λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, να διεξαχθεί ο τελικός και να αποτραπούν οι παρεμβάσεις της Συνομοσπονδίας οι οποίες επέφεραν ακόμη και αποβολή της ελληνικής Ομοσπονδίας. Έτσι λοιπόν, έδωσε το πράσινο φως, κατόπιν συνεννοήσεως με την FIFA και εκκίνησε η διαδικασία γνωστοποίησης της συγκεκριμένης πρότασης στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο υπουργός Πολιτισμού για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έλαβε την απόφαση στα χέρια του στις 27 Απριλίου. Η FIFA είχε εγκρίνει τη συγκεκριμένη πρόταση και ο Κοντονής αυτομάτως σκέφτηκε πως η πρόταση αυτή έχει θετικό πρόσημο. Γι’ αυτό τον λόγο άφησε στην άκρη την επιμονή του για ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό. Αυτό που λέγεται μέσα από το υπουργείο είναι πως ο Ζακυνθινός πολιτικός θεώρησε πως η επιλογή Σιδηρόπουλου και των βοηθών του είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αποκατασταθεί και η αδικία σε βάρος του Δωδεκανήσιου διαιτητή, ο οποίος δεν ορίστηκε φέτος παρά σε ελάχιστα ντέρμπι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X