Άγριο τάπωμα Κοντονή στην κόκκινη σπέκουλα

Πετά το μπαλάκι για την ΑΕΚ στον Κοντονή η ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και λίγα 24ωρα, συγκεκριμένα Μέσα προωθούν κάποια σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία θέλουν τον Σταύρο Κοντονή να έχει συναντηθεί την Πέμπτη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σενάρια τα οποία βεβαίως δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Υπουργού.

Συγκεκριμένα, η “απάντηση” του Υπουργείου στην κόκκινη σπέκουλα, αναφέρει τα παρακάτω: “Όσοι διαρρέουν ή αναπαράγουν τα συνειδητά ψεύδη περί δήθεν συνάντησης Κοντονή – Μελισσανίδη την προηγούμενη Πέμπτη, κινούνται στα πλαίσια του γκεμπελισμού, της αθλιότητας, της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και επιβεβαιώνουν τον θεμελιώδη ρόλο τους στη δημιουργία της βίας στα ελληνικά γήπεδα”. Με το Υπουργείο να δίνει έτσι πληρωμένη απάντηση στους γνωστούς… κύκλους, χαλώντας τους το “παραμυθάκι” που προσπαθούν να δημιουργήσουν εδώ και λίγες μέρες, διαστρεβλώνοντας επί της ουσίας την πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X