Δεν αλλάζουν οι... τόνοι, απέναντι σε αυτή την ΕΠΟ

Δεν αλλάζουν οι... τόνοι, απέναντι σε αυτή την ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα διέρρεαν χθες από το Γουδή σχετικά με το Κύπελλο δεν… ακούμπησαν την ΑΕΚ, με την Ένωση να παρακολουθεί πάντα με σκωπτική διάθεση τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του Γκιρτζίκη και των… συνεργατών του, χωρίς να δείχνει την πρόθεση ούτε να αλλάξει τη στάση της προς την ΕΠΟ και βεβαίως να μην συμβιβαστεί, στα «θέλω» του συγκεκριμένου συστήματος. Η ΑΕΚ δεν ασχολείται καθόλου με την Ομοσπονδία και τα όσα «βγαίνουν» από εκεί, αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου. Και αυτό γιατί το βασικό ζητούμενο δεν είναι το πότε θα γίνει ο τελικός, αλλά το αν θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις και χωρίς… ευνοούμενους.

Η ΑΕΚ κρατά σταθερά τους ίδιους τόνους απέναντι στον Γκιρτζίκη και στο παρεάκι του Γουδή, που δεν δίστασε να τινάξει στον τελικό το Κύπελλο, με τις προκλητικές επιλογές για τα πρόσωπα που θα πλαισίωναν τον -απαξιωμένο από το «σύστημα»- Σιδηρόπουλο. Περιμένοντας παράλληλα και την τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή για την νέα ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ για τον τελικό, ώστε να εκφράσει και επίσημα την θέση της μόλις το τοπίο πάνω σε αυτό το ζήτημα, ξεκαθαρίσει οριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X