Τον χαβά της η ΕΠΟ με τον τελικό

Τον χαβά της η ΕΠΟ με τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μια φορά η ΕΠΟ με την πολιτική της και τις αποφάσεις της παρέας του Γκιρτζίκη, αποδεικνύει ότι βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα της και όχι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ώρα που το ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χειρότερο σημείο αξιοπιστίας και «καθαρότητας», η Ομοσπονδία συνεχίζει να αγνοεί την απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε λόγο για 10ημερο παράτασης για τον τελικό του Κυπέλλου, όμως η ΕΠΟ με την σημερινή απόφαση της τον… αγνοεί και όρισε τον τελικό για την Κυριακή 15 Μάϊου, οκτώ ημέρες μετά την σημερινή.

Και εκτός αυτού συνεχίζουν την τακτική της επιλογής των… δικών τους «παιδιών» και τον ορισμό βοηθών και επιπρόσθετων που δεν είναι διεθνείς και δεν είναι στην «ομάδα Σιδηρόπουλου».

Η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της «εγκληματικής οργάνωσης» λειτουργεί «νταηλίδικα» και δίχως να τηρούν τα συμφωνηθέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X