Γιατί δεν πρέπει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου

Κοντονής: «Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΠΟ για Grexit»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να το πω όσο γίνεται πιο μαλακά, πιο τρυφερά. Είναι ντροπή της Ελλάδος να γίνει τελικός κυπέλλου χωρίς θεατές. Ανήκουστο. Είναι η απόλυτη παραδοχή ότι είμαστε κράτος ανίκανο να αντιμετωπίσει την αλητεία των γηπέδων.

Το ίδιο ντροπής πράμα είναι να γίνει τελικός κυπέλλου, που θεωρείται η γιορτή του ποδοσφαίρου, με διακοπή του αγώνα, με τσαμπουκάδες στα αποδυτήρια, με εμπλοκές χούλιγκαν με τα ματ, με χειρουργείο του διαιτητή.

Αυτό, όμως, να αποφασιστεί τελικός κυπέλλου, που σ’ άλλες χώρες παρίσταται ο βασιληάς, ο πρόεδρος της δημοκρατίας, το υψηλώτερο δημόσιο πρόσωπο, και οι εξέδρες να είναι άδειες, ε, αυτό μοιάζει με φάρσα. Με παρωδία δονκιχωτικού τύπου.

Για να καταπολεμήσει τη βία ο αρμόδιος κυβερνητικός βραχίονας αφού το έψαξε απ’ εδώ, απ’ εκεί, τελικά το βρήκε. Τελικός με θεατές μαθητές. Όχι με μαθητές, ούτε με προσκόπους, αλλά χωρίς καν θεατές. Κίνδυνος να ξεσπάσουν έκτροπα ήταν και με την παρουσία παιδιών από τα κατηχητικά σχολεία, αλλά και δοκίμων ιερομονάχων του Αγίου Όρους.

Είναι δυνατόν να ανοίξει ένα θέατρο, ένας σινεμάς όταν γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρχουν θεατές. Ότι η αστυνομία έχει απαγορεύσει την προσέλευση θεατρόφιλων, κινηματογραφόφιλων.

Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Δεν έχει, δηλαδή, κανένα νόημα να γίνει ένα ματς όταν στις εξέδρες δεν υπάρχει ψυχή. Δεν σώζεται το ποδόσφαιρο όταν παίζεται μπροστά στα μπετά.

Ο αρμόδιος υπουργός αθλητισμού με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού ανέβηκε επάνω σ’ ένα μουλάρι για να γελοιοποιήσει τον Δον Κιχώτη. Να τρυπήσει με το προτεταμένο κοντάρι του τους ανεμόμυλους του χουλιγκανισμού. Με άδειες εξέδρες.

Πηγή: apodytiriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X