Δεν ασχολούνται στην ΑΕΚ με την ΕΠΟ του Γκιρτζίκη

Η Ιστορία της ΑΕΚ στα νέα γραφεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε χαλαρούς ρυθμούς και με τη σκέψη σε όσα θα συνέβαιναν σήμερα εάν η ΕΠΟ δεν οδηγούσε σε απαξίωση τον θεσμό του κυπέλλου, κυλά η μέρα στην ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τις νέες φαντασιώσεις του Γκιρτζίκη και της παρέας του και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να υπάρξει ουδεμία επίσημη τοποθέτηση επί του ορισμού του τελικού στις 15 Μαΐου.
Πάντως, είναι εξαιρετικά οξύμωρο πως θα βρει λύση ο Γκιρτζίκης. Στην ΑΕΚ αυτό που γνωρίζουν από τις επίσημες αρχές είναι πως για τις 15 του μήνα υπάρχει ορισμένο ματς με τον Πανιώνιο στις 6:15 το απόγευμα. «Ενδεχομένως να θέλουν στην ΕΠΟ να παίξουμε δύο ματς κολλητά: πρώτα με τον Πανιώνιο και μετά τον τελικό», έλεγαν με χαμόγελο στην ΑΕΚ.
Βέβαια, για να υπάρξει σοβαρή κουβέντα και να μπει η ΑΕΚ σε σκέψη αναφορικά με τον τελικό, θα πρέπει η ΕΠΟ να πάψει να παραβιάζει βασικούς κανόνες της συμφωνίας με τον Κοντονή και τις υπερκείμενες ομοσπονδίες. Πως δεν θα προκαλεί με τους βοηθούς και τους επιπρόσθετους, για τους οποίους ακόμα δεν υπάρχει αλλαγή.
Είναι τόσο προφανές πως κάνουν αυτές τις κινήσεις μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, που δεν τήρησαν ούτε την παρέλευση δεκαημέρου που είχε θέσει ο Κοντονής ως απαραίτητο διάστημα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ θα τοποθετηθεί όταν θα έχει ξεκάθαρη ενημέρωση και θα έχει όλο το σκεπτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X