Κορυφαίος και παλικάρι ο Μαυροειδής

Μαχητικός ο Μαυροειδής
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό στο ΣΕΦ, αλλά όπως δείχνουν οι αριθμοί, ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο έμπειρος σέντερ της «Βασίλισσας», τελείωσε το ματς με εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 16 πόντους και 10 ριμπάουντ (4αμ.-6επ.), με 6/6 βολές και 5/14 δίποντα. Ίσως η επίδοση του στα δίποντα να μοιάζει με κακή, αλλά όσοι είδαν το ματς, κατάλαβαν ότι δεν γινόταν καλύτερα. Υπήρξαν κάποιες φάσεις όπου η μπάλα… έμπαινε και… έβγαινε στο καλάθι, αλλά το πρόβλημα γενικά ήταν άλλο.

Αυτό είχε να κάνει με το ανελέητο… ξύλο που του έριχναν οι ψηλοί του Ολυμπιακού. Φυσικά, στο μπάσκετ οι παίκτες θα έπρεπε να προστατεύονται με τα φάουλ, αλλά όπως φαίνεται, σε αγώνες της ομάδας του Πειραιά και ειδικά στο ΣΕΦ, τα φάουλ υπέρ των αντιπάλων σφυρίζονται με μεγάλη… δυσκολία.

Κυρίως οι Μιλουτίνοφ και Ουόρικ, αλλά και ο Χάντερ, φρόντισαν να χτυπούν και να σπρώχνουν με κάθε τρόπο τον Μαυροειδή και μάλιστα ακόμα και την ώρα που ο παίκτης της ΑΕΚ έπαιρνε την μπάλα και ήταν έτοιμος να βάλει καλάθι. Μπροστά στα μάτια των διαιτητών δηλαδή, που για κάποιον λόγο, δεν… σφύριζαν πολλά πράγματα. Μάλλον θα περίμεναν να βγει… αίμα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαυροειδής ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με βάση και το συνολικό του Ranking (24), ξεπερνώντας τον Λοτζέσκι του Ολυμπιακού (23). Επίσης, αντέχοντας τέτοιο… ξύλο και τέτοια ανοχή από τους διαιτητές, απέδειξε ότι είναι παλικάρι, πετυχαίνοντας και νταμπλ-νταμπλ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X