«Η ΕΠΟ έχει κάνει το ψέμα επιστήμη»

«Η ΕΠΟ έχει κάνει το ψέμα επιστήμη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το χαρτοπόλεμο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ χθες, σήμερα ακολουθεί εκείνος ανάμεσα σε ΕΠΟ κι υφυπουργείο Αθλητισμού. Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία άφησε ξεκάθαρες «αιχμές» προς τον Σταύρο Κοντονή κι αργότερα ήρθε η αντίδραση από τη ΓΓΑ.

Πιο συγκεκριμένα, κύκλοι του Υπουργείου απαντούσαν στην ΕΠΟ λέγοντας πως «έχει καταστήσει ως επιστήμη της το ψέμα», αναφορικά με τους ισχυρισμούς πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε στα τηλεφωνήματα του Υπουργείου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως έχουν καταγραφεί όλες οι κλήσεις που έχουν γίνει προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, με τον Σταύρο Κοντονή να βγάζει έντονη ενόχληση, μέσω του περιβάλλοντός του, που δεν έβρισκε τον Γιώργο Γκιρτζίκη στο τηλέφωνο.

Κλείνοντας, για τις δέκα μέρες παράτασης που αποφασίστηκε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, από το Υφυπουργείο διέρρεαν πως αυτό έγινε «για να εκτονωθεί η κατάσταση και να πέσουν οι τόνοι από κάθε πλευρά. Μετά από διάστημα δέκα ημερών δεν θα είναι τόσο εμπρηστικό το κλίμα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο καλά».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X