Νίκη για τον κόσμο της

Εικόνες από το ΑΕΚ-Φοίβος Συκεών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς θα δώσει αύριο ( Σάββατο 7 Μαΐου) η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» θα υποδεχτεί στο κλειστό του Βύρωνα τον Πανελλήνιο (16:30)στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος, καθώς την ερχόμενη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό, ενώ στο φινάλε των πλέι άουτ θα μεταβούν στην Έδεσσα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αερωπό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να αποχαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας με μία νίκη, που θα συνδυαστεί με μία καλή εμφάνιση, ώστε να ευχαριστήσουν τους οπαδούς για τη φετινή τους συμπαράσταση.

Το γεγονός πως αύριο δεν αγωνίζεται κάποιο άλλο τμήμα της «Ένωσης» επιτρέπει στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στον Βύρωνα και να στηρίξει τους παίκτες στο τελευταίο εντός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το ότι ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X