Στη λίστα και ο Πάμπλο Ερνάντες

Στη λίστα και ο Πάμπλο Ερνάντες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλην του προπονητή στην ΑΕΚ προχωράνε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό περνώντας από… κόσκινο ό,τι ενδιαφέρον υπάρχει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» στον «Δικέφαλο» εξετάζουν την περίπτωση του Πάμπλο Ερνάντες Ντομίνγκες που αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο και στην οποία είναι προπονητής ο Χέμεθ που επίσης έχει εξεταστεί.

Πρόκειται για 31χρονο ακραίο που τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας μετράει 28 συμμετοχές, 2 τέρματα και 4 ασίστ. Πλην της Βαγιεκάνο έχει αγωνιστεί στις Βαλένθια, Χετάφε, Κάντιθ και στη Σουόνσι, στην οποία είχε πάει το 2012 μετρώντας σε 2 χρόνια 57 συμμετοχές και 5 γκολ. Επίσης, έχει φορέσει 4 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της Ισπανίας σημειώνοντας και 1 γκολ. Στη Ράγιο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Αραμπί του Κατάρ με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2017.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X