AEK, άλλαξέ το...

AEK, άλλαξέ το...
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στο ΣΕΦ, ήταν μια… τραυματική εμπειρία για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση.

Το τελικό 93-58 ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, με μια ΑΕΚ η οποία από ένα σημείο και μετά είχε παρατήσει εντελώς το παιχνίδι και το μόνο που ήθελαν οι παίκτες της ήταν να ολοκληρωθεί το… μαρτύριο.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν διαφορετική εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική και με μεγαλύτερο… νεύρο, αλλά και διάθεση να παίξει μπάσκετ. Αυτή ήταν η πρώτη -μεγάλη- διαφορά σε σχέση με την εικόνα του Ολυμπιακό, αλλά και την εικόνα της γενικότερα στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, η άμυνα θα είναι το «κλειδί» της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων. Μια ΑΕΚ που στα προηγούμενα παιχνίδια της είχε ως σημείο αναφοράς την άμυνα, όταν δέχεται 93 πόντους σε ένα παιχνίδι είναι προφανές πως κάτι δεν έχει δουλευτεί σωστά. Το πόσα θα αλλάξουν μέσα σε λίγες ώρες είναι άγνωστο, όμως ο παράγων «ενέργεια», είναι ο πιο καθοριστικός για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Είναι προφανές και δεδομένο πως η Βασίλισσα θα πρέπει να εμφανιστεί… άλλη ομάδα την Παρασκευή στο ΣΕΦ, όχι μόνο εάν θέλει να κάνει break, αλλά και για να διεκδικήσει κάτι μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X