Γι αυτό δεν πήγε στο Λονδίνο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια
Photo Credits: INTIME

Την Μεγάλη Παρασκευή, στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής της Ευρωλίγκα, στην οποία θα δώσουν το παρών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Παράλληλα, την ίδια στιγμή θα διεξαχθεί και η σύσκεψη κορυφής του Eurocup, στην οποία, όμως η ΑΕΚ θα είναι απούσα.

Η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής τις προθέσεις της σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας, παρά τις εξαγγελίες- απειλές από FIBA και ΕΟΚ, είχαν καταλήξει στο Eurocup για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της νέας σεζόν. Στη σύσκεψη θα απουσιάσουν, όμως, αν και αρχικά υπήρχε η πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα ήταν παρούσα.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον της ομάδας, οι λόγοι για τους οποίους η ΑΕΚ προχωρά στην κίνηση αυτή, είναι καθαρά για λόγους τακτικής. Με δεδομένο πως στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπήρξε ανταλλαγή επιστολών με την ΕΟΚ και το κλίμα έγινε αρκετά… πολεμικό, στην ΑΕΚ θέλουν να δείξουν μια πιο διπλωματική στάση, προχωρώντας στην κίνηση αυτή.

Άλλωστε, όπως τονίζουν με νόημα, η κίνηση αυτή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, καθώς η επιλογή έχει γίνει και δεν αλλάζει σε καμία των περιπτώσεων.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τη σύσκεψη της Τρίτης ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα, στο Μόναχο, για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X