Πρώτη επαφή για να "σπάσει" ο πάγος

Πρώτη επαφή για να "σπάσει" ο πάγος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο διάστημα το κλίμα στην ομάδα χάντμπολ ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, ειδικά μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις πριν τον αγώνα με την ΧΑΝΘ.

Για αυτό το λόγο και σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει η κατάσταση και να βρεθούν από κοινού λύσεις η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του τμήματος για να κάνουν μια πρώτη συζήτηση, θέτοντας στο τραπέζι τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο ταμίας και γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Λευτέρη Αρχοντή και την γενική γραμματέα, Σοφία Κάσκαρη εκπροσώπησαν την διοίκηση στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Οι παίκτες από την μεριά τους έκαναν τα παράπονα τους για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ειδικά τη φετινή σεζόν και από την πλευρά της διοίκησης τονίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων. Άλλωστε ήθελε να ξεκαθαρίσει και από κοντά πως η διοίκηση είναι σύμμαχος του κάθε τμήματος και όχι αντίπαλος και για αυτό η σημερινή συνάντηση ήταν ένα πρώτο βήμα για να «σπάσει» ο πάγος. Τα ανοιχτά θέματα παραμένουν ωστόσο οι δύο πλευρές θα έχουν συνεχή επικοινωνία για να διευθετηθούν όσες περισσότερες εκκρεμότητες γίνεται και να ολοκληρωθεί αυτή η δύσκολη σεζόν με αξιοπρέπεια για το τμήμα και το σωματείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X